Linnea Henriksson
Hej kompis! Min blogg är lite som dagboken jag aldrig lärde mig skriva ordentligt i som liten. Jag grubblar och sluddrar över livet och tar med dig bakom scenen, till studion och alla andra platser däremellan. Här ska vi kunna prata med varandra på riktigt. Välkommen hit, har längtat efter dig!
Annons

Måndag it is

Och jag sammanfattar helgen med att det blev några bilder på amazing pizza hos Antonio Toorello…

Och annars verkar mobilen mest legat någon annan stans. Varit en riktigt trött helg. Blev inget av det där städandet som jag smådrömt om i veckan. Blev häng med kompisar hos kompisar, dålig film (se INTE Vox Lux) och god mat. Nu är jag påväg in till jobbet. Inget schemalagt för Mello förrän efter lunch så bokat in lite möten och träning innan vi sätter igång med ”5, 6, 7, 8”.

Annons
Annons

Denna veckan ser ut ungefär som förra annars med ett potpurri av allt möjligt. Denna veckan ska vi dessutom prova kläder (ih!) vilket jag är väldigt spänd på (därav det lilla ”ih!”). Tänker också väldigt mycket på ny musik. Loopar av vackra akustiska gitarrer snurrar i skallen. Men det tar vi sen. Framför brasan i stugan när glitterbyxorna åkt av igen.

Dela på:
Laddar